Ana içeriğe atla

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver] Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı Tıraş Bıçağı Marka          : Enchen [Xiaomi İşbirliği markası]  Model          :  BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi Malzeme.   :  Çelik Renk            :  siyah  Güç.             : 5 Watt Boyut           : 155 x 53mm / 6.10 " x 2.09" Net ağırlık   : 139g Paket içeriği: 1 x Xiaomi Enchen BlackStone 3D elektrikli tıraş makinesi 1 x USB Type-C şarj kablosu (1 metre ) 1 x Temizleme Fırçası Özellikler ve detaylar 【3D Bağımsız Hareketli Kesici Kafa】 Bu tıraş makinesinin sıradan çift kesici tıraş makinelerinden %33 daha fazla tıraş alanı sağlayan 3'lü bağımsız olarak hareket eden kesici başlık vardır.  Kesici kafa, farklı yüz hatlarına uyum sağlamak için pürüzsüz bir dokunuş ve elastik kaplamaya sahiptir. 【Ultra ince Çift Bıçaklı Kesici】 Bıçak ağ bıçakları, bıçak ağını ve yüz temas alanını büyük ölçüde artıran ve tıraş ver

Samsung Galaxy Note8 VoLTE ve ViLTE (Görüntülü Arama)


Samsung Galaxy Note 8 N9500 Model Snapdragon 835 İşlemcili cihazlarda VoLTE ve ViLTE Görüntülü Arama Özelliğini Açmak İçin Yapılması Gerekenler.

GÖRÜNTÜLÜ ARAMA YAPAMAYANLAR İÇİN YENİDEN DÜZENLENDİ!!!




Arkadaşlar merhaba, Ben Note 8 N9500 kullanucısıyım. CSC kodum TGY yani Hong Kong sürümü. İşlemci SnapDragon 835. GoGoBaBa abimiz bu SD 835 işlemci olan arkadaşların VOLTE Ve Görüntülü arama özelliklerini açamdıklarını söyledi. Ben açtım, kullanıyorum. Öncelikle kullandığım operatör Türk Telekom. Hattımı daha önce Türkiye de VoLTE desteği olan telefonlardan birine takarak operatörden VoLTE desteğini aktif ettim. Bir yakınımda Türkiye CSC li Note 5 vardı.


Örneğin ben Türk Telekom kullanıyorum ve Türkiye VoLTE destekli Note 5'e hattımı takarak mesajlar kısmına büyük harflerle "VOLTE" yazarak 5555'e mesaj attım. Zaten hemen operatör onay mesajı geliyor.
Hattımız hazırsa şimdi geldik telefonu ayarlamaya. Cihazı ilk aldiğimda görüntülü arama falan yoktu. Şu an var. Sizde bu işlemleri yaptığınızda (N9500 için) sizde bunlardan faydalanmış olacaksınız. Arkadaşlar ROOT işlemi falan yok, merak etmeyin. Önce Play Store'dan QuickShortcutMaker uygulamasını linkten https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sika524.android.quickshortcut&hl=tr yükleyin ve açın. İmleç kısmına "ims" yazarak arayın videoda gördüğünüz gibi ana sayfaya kısayol oluşturun ve kısayolu açın, IMS Settings`e girin.

Çıkan uyarı yazısını "Close" diyerek kapatın. IMS Settings içerisinde bir daha IMS Setting yazan (En üst kısımda) yere girip öcelikle "Reset to Default" diyerek gelen yazıyı ok diyerek onaylayın.

Ardından "IMS Service Switch" yazan bölüme girerek buradaki "MMTEL Switch" kısmını açacağız, sonra aşağıda bulunan "MMTEL" sekmesindeki tüm ( SMS over Ip hariç ) bölümleri açın (Volte, Volte-Video, Supplementary Service ve Called Dial Party Number)

Hepsi bu kadar bu işlemin hemen sonrasında cihazınızın sağ üst köşesinde VoLTE yazısı belirescek. Ayrıca rehberinize girdiğinizde aramak istediğiniz kişileri "Görüntülü Ara" seçeneğini görüp arayabileceksiniz.

Ayrıca yazımın videolu anlatımı aşağıdaki linkte mevcut.
https://youtu.be/_gSh9qHUHSc

 GÖRÜNTÜLÜ (ViLTE) ARAMA İÇİN AYARLAR

Bu özellik yalnızca LTE üzerinden görüntülü arama yapmanızı sağlar. Yani 4G kapsama alanında olduğunuzda bu hizmetten yararlanabilirsiniz. 


 Yukarıdakileri açın.












Yaptığım çalışmaların devamı için Lütfen Kanalıma Abone olmayı unutmayın...

Şimdiden teşekkürler..

Lütfen Destek olmak için Youtube Kanalıma Abone olun: https://www.youtube.com/channel/UCcQw3zBnDTyBuil1CFGYzlg

Saygılarımla;
Özcan DELİKANLI

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Samsung Galaxy S5 Orjinal (Stock) Rom Yükleme Rehberi

Mi Note 10 / CC9 Pro / Mi Note 10 Pro Endonezya Global Rom

Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]